FYSIOTHERAPIE HEREWEG

Vanaf maandag 11 mei mogen we de reguliere behandelingen weer hervatten. Hieraan zijn enkele voorwaarden verbonden. Bij het maken van een afspraak zullen we deze voorwaarden in een telefoongesprek met u doorspreken.

Fysiotherapie Hereweg bestaat uit een dynamisch team van drie ervaren fysiotherapeuten. Ze staan voor kwaliteit en zetten hun specialisaties maximaal in voor u als cliënt. Buiten de jarenlange ervaring die de fysiotherapeuten u kunnen bieden worden er steeds bijscholingen gevolgd in de vorm van cursussen maar ook langdurigere studies en opleidingen.

Fysiotherapie Hereweg hanteert ruime openingsuren om op deze manier zo snel mogelijk een behandelingstrajekt te kunnen bieden. Afspraken kunnen doorgaans gemaakt worden van zeven uur in de ochtend tot acht uur in de avond. Voor de precieze openingstijden en mogelijkheden zie het tabblad ‘openingstijden’.

De fysiotherapeuten bij ‘Fysiotherapie Hereweg’ zijn allen aangesloten bij het CKR (Centraal Kwaliteits Register) en lid van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie).